Eettafel ‘MARVEL’

Model ‘MARVEL’: eettafel hout, vaste uitvoering van massief eiken

Deze grote, robuuste, stoere, massief eiken houten tafel is verkrijgbaar in een vaste uitvoering en is dus niet uitschuifbaar of verlengbaar. Deze houten tafel is verkrijgbaar in verschillende lengtematen en breedtematen. De hoogte van het blad is 77 cm en de vrije ruimte onder de tafel van vloer tot onderligger is ca. 68 cm. Dit maakt het mogelijk om vrijwel elk model stoel, ook met armleuning, onder de tafel te plaatsen.

Deze tafels kunnen worden afgewerkt met olie of lak. Een afwerking in lak zorgt voor een onderhoudsvrij oppervlak. De tafel is uiteraard in meerdere kleuren leverbaar. Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Model ‘MARVEL’ is leverbaar vanaf €999,-.

eiken tafels, eiken tafel, eikenhouten tafel, tafel op maat, tafel met schuine poten, massief eiken tafel, houten tafel, tafel van hout, tafel van eiken hout

eiken tafel design model MARVEL

 

IMG_1167

Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Model ‘MARVEL’ is leverbaar vanaf €999,-.