Eettafel ‘MASTER’

Model ‘MASTER’: enorm grote eiken designtafel, vaste uitvoering van massief eiken

Deze grote eiken designtafel heeft een demontabele, diagonaal vormgegeven potenset. De bladdikte, het kader en de poten van deze eettafel zijn qua afmeting gelijk aan elkaar (standaard 10 of 12 cm) waardoor een harmonieus geheel ontstaat. Deze tafel is verkrijgbaar in een vaste uitvoering en is dus niet uitschuifbaar of verlengbaar. Deze houten tafel is verkrijgbaar in verschillende lengtematen en breedtematen. De hoogte van het blad is 80 cm en de vrije ruimte onder de tafel van vloer tot onderligger is ca. 68 cm. Dit maakt het mogelijk om vrijwel elk model stoel, ook met armleuning, onder de tafel te plaatsen.

Eiken tafel model MASTER

 

Deze tafels kunnen worden afgewerkt met olie of lak. Een afwerking met lak zorgt voor een onderhoudsvrij oppervlak. De tafel is uiteraard in meerdere kleuren leverbaar. Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Model ‘Master’ is leverbaar vanaf €1.499,-.

IMG_1167

Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Model ‘MASTER’ is leverbaar vanaf €1.499,-.