Nieuwe site van De-Houten-Tafel live!

De nieuwe webshop van De-Houten-Tafel is live!

 

houten tafel

Deze website/webshop is het resultaat van ruim 10 jaar ervaring met de ontwikkeling en verkoop van houten tafels in alle vormen en maten.

eiken tafeluitschuiftafel

Waarin onderscheidt De-Houten-Tafel zich van andere aanbieders?

Allereerst heeft De-Houten-Tafel de beschikking over een showroom én meubelmakerij. Het voordeel daarvan is dat we niet alleen standaard houten tafels kunnen leveren maar eventueel ook standaard tafels kunnen vermaken/aanpassen. Ook is het mogelijk om uw bijzondere wensen en eisen helemaal door te voeren in een absoluut unieke houten tafel. Laat ons gerust weten wat uw wensen zijn. Kans is groot dat we het binnen uw budget kunnen realiseren zoals we de afgelopen jaren al vele keren hebben gerealiseerd bij zowel zakelijke klanten als consumenten. Daarnaast is de levertijd relatief kort en hoeft u zelfs pas bij aflevering te betalen. Dat noemen wij klant- en servicegericht met vertrouwen als basis!

Kom met ons in contact. Steeds meer klanten stellen hun droomtafel via de website samen en bestellen vervolgens online. Wilt u liever eerst informatie inwinnen en houten tafels met bijbehorende kleurstalen in het echt zien? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. We hebben dan alle tijd voor u om met uw inzichten en onze ervaringen tot de perfecte keuzes te komen.

De-Houten-Tafel (www.de-houten-tafel.nl) is onderdeel van De-Eiken-Tafel (www.de-eiken-tafel.nl). Dit geldt ook voor Uitschuiftafel.com (www.uitschuiftafel.com). Reden om De-Houten-Tafel als website/webshop naast De-Eiken-Tafel en Uitschuiftafel.com te plaatsen, heeft in eerste instantie te maken met het grote succes van De-Eiken-Tafel en Uitschuiftafel.com. Daarnaast signaleren we een behoefte bij consumenten en zakelijke klanten voor een nog uitgebreider assortiment tafels in nog meer verschillende maten en houtsoorten. De-Houten-Tafel is bij uitstek het platform waar we het beste de toekomst mee in kunnen om nog beter aan te sluiten bij de wensen van klanten die overzichtelijk en eenvoudig een houten tafel willen samenstellen en bestellen. De komende tijd verwachten we nog veel meer modellen houten tafels in populaire houtsoorten toe te voegen aan het toch al uitgebreide assortiment.

ZienXL

Team De-Houten-Tafel

Heerhugowaard, Pand ZienXL

0031642452349

, , , , , , , , ,

Comments are closed.