Uitklaptafel ‘CASCADE’

Uitklaptafel model CASCADE van Mintjens Group

De-Eiken-Tafel fabriceert niet alleen tafels uit eigen meubelmakerij, maar levert ook tafels van MINTJENS GROUP. MINTJENS produceert reeds vele decennia in hun enorm grote meubelfabriek in België schitterende, massief houten meubelen waaronder tafels en uitklaptafels in verschillende houtsoorten.

Onze specialisatie is het leveren van uitschuifbare, verlengbare tafels in alle denkbare constructies. Dit is de reden dat we van MINTJENS GROUP vooralsnog alleen de uitklaptafel CASCADE met vlinderconstructie in de webshop/winkel hebben opgenomen. Deze eettafel CASCADE tover je letterlijk, in een handomdraai, om tot een tafel voor vier personen extra dankzij het hoogtechnologische verlengblad dat binnenin wordt opgeborgen. Uitklaptafel CASCADE is opgebouwd uit een stak gefineerd eiken blad met massief eiken latten rondom. Reden om te werken met een deels fineer eiken blad heeft te maken met het voorkomen dat het hout mogelijk gaat werken waardoor het verlengblad altijd naadloos blijft aansluiten.

Uitklaptafel CASCADE is in 6 verschillende kleuren leverbaar, namelijk pure white, pure natural, pure grey, pure brown, pure black en pure white wash. Daarnaast kan gekozen worden uit een metalen onderstel in de kleur wit of zwart. De beschikbare maten zijn 155x100x78+100 cm, 180x100x78+100 en 220x100x78+100 cm. De vanafprijs is €1.950,-.

Het vlindersysteem is geïntegreerd onder de tafel en wordt zichtbaar na het aan één zijde uitschuiven van het bovenblad. Door vervolgens het vlindersysteem te kantelen wordt de tafel eenvoudig verlengd met maar liefst 100 cm (onafhankelijk van de gekozen lengtemaat 155, 180 of 220 cm). Het voordeel van dit vlindersysteem is dat u geen los op te bergen tafelbladen heeft en ook optimaal gebruik kunt maken van de vrije ruimte die rondom de tafel ontstaat.

Klik hier als u uitklaptafel model CASCADE wilt samenstellen.

verlengtafel Cascade

uitklaptafel CASCADE

uitklaptafel CASCADE

Over Mintjens Group

eik100% eco friendly

Respect voor de natuur staat centraal voor de Mintjens Group. Het zorgvuldig geselecteerde hout is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. De ecologische oliën bevatten geen schadelijke stoffen en de productie gebeurt met 100% hernieuwbare energie.

Made in Belgium100% Belgisch

Al meer dan 50 jaar produceert het familiebedrijf Mintjens Group eiken meubelen van topkwaliteit in het Kempische Westmalle. Made in Belgium is niet zomaar een statement, maar staat voor kwaliteit, knowhow, flexibilieit, correcte levertijden en een snelle betrouwbare service.

_MG_0125100% Kwaliteit

De designers van Mintjens Group zijn steeds op zoek naar de nieuwste technologieën om een betaalbaar, kwalitatief en aantrekkelijk product te maken. Het hout van de massieve eiken meubels wordt zorgvuldig geselecteerd om het allerbeste resultaat te bekomen.

Heeft u echter interesse in een andere tafel uit het assortiment van MINTJENS GROUP dan kunt u ook bij De-Eiken-Tafel terecht. MINTJENS GROUP levert namelijk niet rechtstreeks aan eindklanten (zowel zakelijke eindklanten als consumenten). Via De-Eiken-Tafel heeft u echter wel direct toegang tot het assortiment van MINTJENS.

Mintjens Group

Een groot aantal modellen tafels en kleurstellingen waaruit gekozen kan worden, zijn ook (op afspraak) te bewonderen op De Woonindustrie (voorheen HTC Home Trade Center) in Nieuwegein. Laat ons gerust weten als u serieus interesse heeft.

de-woonindustrie

Vraag ons gerust voor een overzicht van alle modellen en mogelijkheden van de tafels ontworpen door MINTJENS GROUP. Het assortiment wijzigt regelmatig en de mogelijkheden worden steeds groter om maatwerk en specifieke wensen door te kunnen voeren. Dit is voor ons reden om u naar de website van MINTJENS GROUP te verwijzen voor het meest actuele aanbod. Heeft u interesse in 1 of meerdere modellen? Laat het ons dan gerust weten. Wij doen u een aantrekkelijk voorstel en bieden de laagste prijsgarantie.

Met onderstaand contactformulier kunt u aangeven naar welk model tafel van MINTJENS uw voorkeur uitgaat. Vermeld svp duidelijk model, breedtemaat, lengtemaat en kleurstelling zodat we u een concreet en scherp voorstel kunnen doen.