Tafels NIX Design

Overige eiken tafels van NIX Design en Bella Comfort op aanvraag

De-Eiken-Tafel fabriceert niet alleen tafels uit eigen meubelmakerij, maar levert ook tafels van NIX Design en Bella Comfort. Dit zijn gerenommeerde Nederlandse bedrijven die eigenaar zijn van meubelfabrieken in het buitenland. De door hen in Nederland ontworpen tafels worden in moderne fabrieken in het buitenland op ambachtelijke wijze geproduceerd. Voor de vele modellen tafels (eettafels, salontafels, bartafels, bistrotafels, sidetables, etc) maar ook voor eetkamerstoelen, fauteuils, zitbanken, etc. kunt u via ons toegang krijgen tot het assortiment van NIX Design en Bella Comfort. Het ruime aanbod tafels is leverbaar in veel verschillende maten en kleurstellingen. NIX Design en Bella Comfort leveren niet rechtstreeks aan consumenten en zakelijke eindgebruikers, maar uitsluitend via dealers als De-Eiken-Tafel.

Klik hier voor een overzicht van alle modellen en mogelijkheden van de tafels ontworpen door NIX Design. Het assortiment wijzigt regelmatig en de mogelijkheden worden steeds groter. Dit is voor ons reden om u naar de website van NIX Design te verwijzen voor het meest actuele aanbod. Heeft u interesse in 1 of meerdere modellen? Laat het ons dan gerust weten. Wij doen u een aantrekkelijk voorstel en bieden de laagste prijsgarantie. Hieronder ziet u alvast de verschillende kleurstalen.

 kleurstalen NIX Designkleurstalen NIX Design

 

Klik hier voor een overzicht van alle modellen en mogelijkheden van de tafels ontworpen door Bella Comfort. Het assortiment wijzigt regelmatig en de mogelijkheden worden steeds groter. Dit is voor ons reden om u naar de website van Bella Comfort te verwijzen voor het meest actuele aanbod. Heeft u interesse in 1 of meerdere modellen? Laat het ons dan gerust weten. Wij doen u een aantrekkelijk voorstel.

logo bella comfort

Heeft u interesse om het productieproces van tafels en stoelen met eigen ogen te zien? Kijk dan op YouTube.

Met onderstaand contactformulier kunt u aangeven naar welk model tafel van NIX Design of Bella Comfort uw voorkeur uitgaat. Vermeld svp duidelijk model, breedtemaat, lengtemaat en kleurstelling zodat we u een concreet en scherp voorstel kunnen doen.


*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacy policy om meer te lezen.