Uitschuiftafel van hout ‘JBF’

Model ‘JBF Just Between Friends’: uitschuiftafel van hout (massief eiken)

Deze praktische, massief eiken uitschuiftafel is aan één zijde te verlengen. Ideaal dus om gezellig met vrienden ‘just between friends’ uitgebreid te tafelen. De hoogte van deze uitschuiftafel van hout is 77 cm en de dikte van het blad is circa 3 cm. De tafel is eenvoudig te verlengen door het bovenblad te verschuiven en het meegeleverde losse insteekblad onder het tafelblad vandaan te halen. Dit losse blad kan aan één zijde erbij geplaatst worden. De hoogte van vloer tot onderligger is ca. 68 cm. Dit maakt het mogelijk om vrijwel elk model stoel, ook met armleuning, onder de tafel te plaatsen.

uitschuiftafel van hout JBF schuif Detail

Uitschuiftafel ‘JBF’ is in een aantal standaardmaten leverbaar, namelijk:

  • 160x90x77 uitschuifbaar met 1 insteekblad van 60 cm naar 220 cm
  • 180x90x77 uitschuifbaar met 1 insteekblad van 60 cm naar 240 cm
  • 200x90x77 uitschuifbaar met 1 insteekblad van 60 cm naar 260 cm
  • 200x100x77 uitschuifbaar met 1 insteekblad van 60 cm naar 260 cm

Op verzoek is model ‘JBF, Just Between Friends’ ook in een afwijkende breedtemaat zoals 85, 90, 95, 105, 110, 115 of 120 cm breedte leverbaar. Ook de lengte is op verzoek aan te passen. De grootste lengtemaat is maar liefst 300 cm. Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Model ‘JBF’ is leverbaar vanaf €799,-.

Hieronder ziet u de uitschuiftafel ‘JBF’ in ingeschoven stand. Het los meegeleverde insteekblad is onder het tafelblad opgeborgen.

uitschuiftafel van hout JBF schuif

U kunt eenvoudig -na het verschuiven van het tafelblad-  het los bijgeleverde insteekblad onder het tafelblad eruit halen en daarmee het tafelblad verlengen. Hierdoor ontstaat een extra lange, mooie en stevige tafel.

JBF schuif Detail

uitschuiftafel van hout JBF uitgeschoven

 

Uitschuiftafel ‘JBF’ kan onbehandeld of in diverse kleuren worden afgewerkt. Zie hieronder de kleurmogelijkheden: Burgund, Dark Café, Leem, Mice Grey, Natural, Nature White, Pole Grey, Grafiet, Toscane A., Outdoor, Old White, RAL9010 en Charcoal. Alle kleuren worden aangebracht met een 2 componenten lak waardoor het tafelblad water- en vuilafstotend is. De tafel is dus makkelijk schoon te houden met een natte doek.

kleurstalen NIX Design bij De-Houten-Tafel

Heeft u interesse om het productieproces van tafels en stoelen met eigen ogen te zien? Kijk dan op YouTube.

Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Model ‘JBF’ is leverbaar vanaf €799,-.