Tafels NORR11

Tafels van NORR11: Scandinavische designtafels

De-Eiken-Tafel fabriceert niet alleen tafels uit eigen meubelmakerij, maar levert o.a. ook tafels van NORR11. NORR11 is in vele landen inmiddels een begrip als het gaat om Scandinavisch design.

Dit design- en lifestyle merk is in 2011 gestart in Berlijn en heeft Deens – Duitse roots. Het merk staat voor verfijnd Scandinavisch design tegen een betaalbare prijs. Verschillende bekende ontwerpers waaronder Verner Panton, Knut Bendik Humlevik, Rune Krøjgaard en Dögg Guðmundsdóttir hebben prachtige objecten die onder het label NORR11 geproduceerd worden. Dit topmerk heeft een uitgebreid assortiment aan tafels, designlampen, zitbanken, designstoelen en fauteuils waarvan de Mammoth Chair direct na lancering al als een echte klassieker voor de toekomst beschouwd mag worden. Als specialist in tafels vindt u op deze website vooralsnog uitsluitend de tafels van dit merk terug.

Naast uitschuifbare en verlengbare tafels levert De-Eiken-Tafel o.a. ook vaste tafels van upcoming brands zoals NORR11. Vooralsnog hebben we alleen de ”Rough Table” en de ”Charcoal, Chestnut en Raw Striped Dining Tables” in de webshop/winkel opgenomen.

NORR11 Rough Table

ROUGH TABLE van NORR11

NORR11 Charcoal Dining Table

NORR11 Charcoal Dining Table

Klik hier als u de Rough Table wilt samenstellen. Heeft u meer belangstelling voor een Charcoal, Chestnut of Raw Striped Dining Table klik dan hier om deze samen te stellen.

 

NORR11

Een aantal modellen tafels van NORR11 en de verschillende houtsoorten en kleurstellingen waaruit gekozen kan worden, zijn (op afspraak) te bewonderen in het pand van ZienXL in Heerhugowaard. Laat ons weten als u serieus interesse heeft.

Vraag ons gerust voor een overzicht van alle modellen en mogelijkheden van de tafels ontworpen door NORR11. Het assortiment wijzigt regelmatig en de mogelijkheden worden steeds groter om maatwerk en specifieke wensen door te kunnen voeren. Dit is voor ons reden om u naar de website van NORR11 te verwijzen voor het meest actuele aanbod. Heeft u interesse in 1 of meerdere modellen? Laat het ons dan weten. Wij doen u een aantrekkelijk voorstel.

NORR11

Met onderstaand contactformulier kunt u aangeven naar welk model tafel van NORR11 uw voorkeur uitgaat. Vermeld svp duidelijk model, breedtemaat, lengtemaat en kleurstelling zodat we u een concreet en scherp voorstel kunnen doen.


*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacy policy om meer te lezen.