NORR11 ‘Charcoal Dining Table’

NORR11 Charcoal Dining Table: designtafel met teak tafelblad

De-Eiken-Tafel fabriceert niet alleen tafels uit eigen meubelmakerij, maar levert o.a. ook tafels van NORR11. NORR11 is in vele landen inmiddels een begrip als het gaat om Scandinavisch design.

Dit design- en lifestyle merk is in 2011 gestart in Berlijn en heeft Deens – Duitse roots. Het merk staat voor verfijnd Scandinavisch design tegen een betaalbare prijs. Verschillende bekende ontwerpers waaronder Verner Panton, Knut Bendik Humlevik, Rune Krøjgaard en Dögg Guðmundsdóttir hebben prachtige objecten die onder het label NORR11 geproduceerd worden. Dit topmerk heeft een uitgebreid assortiment aan tafels, designlampen, zitbanken, designstoelen en fauteuils. Als specialist in tafels vindt u op deze website vooralsnog uitsluitend de tafels van dit merk terug. Vooralsnog hebben we dus alleen de ”Rough Table” en de ”Charcoal, Chestnut en Raw Striped Dining Tables” in de webshop/winkel opgenomen.

NORR11 charcoal dining table

Klik hier als u de Charcoal Dining Table wilt samenstellen en/of bestellen. De levertijd van de Charcoal Dining Table is (afhankelijk van de keuze van de lengte van het blad en het onderstel) gemiddeld 4 weken. Dit bovenblad is ook los in de lengtematen 220, 260 en 300 cm verkrijgbaar. Het blad is 3 cm dik en is ca. 94 cm breed. De vanafprijs van het losse tafelblad is €799,-. Maak de tafel compleet met een set ”I do trestle legs” in de kleur black, raw of white.

I do trestle legs black NORR11

I do trestle legs black NORR11

I do trestle legs raw NORR11

I do trestle legs raw NORR11

I do trestle legs white NORR11

I do trestle legs white NORR11

 

NORR11

Een aantal modellen tafels van NORR11 en de verschillende houtsoorten en kleurstellingen waaruit gekozen kan worden, zijn (op afspraak) te bewonderen in het pand van ZienXL in Heerhugowaard. Laat ons gerust weten als u serieus interesse heeft. Klik hier als u de Charcoal Dining Table wilt samenstellen en/of bestellen.