NORR11 ‘Rough Table’

NORR11 Rough Table: industriële designtafel met boomstamblad

De-Eiken-Tafel fabriceert niet alleen tafels uit eigen meubelmakerij, maar levert o.a. ook tafels van NORR11. NORR11 is in vele landen inmiddels een begrip als het gaat om Scandinavisch design.

Dit design- en lifestyle merk is in 2011 gestart in Berlijn en heeft Deens – Duitse roots. Het merk staat voor verfijnd Scandinavisch design tegen een betaalbare prijs. Verschillende bekende ontwerpers waaronder Verner Panton, Knut Bendik Humlevik, Rune Krøjgaard en Dögg Guðmundsdóttir hebben prachtige objecten die onder het label NORR11 geproduceerd worden. Dit topmerk heeft een uitgebreid assortiment aan tafels, designlampen, zitbanken, designstoelen en fauteuils. Als specialist in tafels vindt u op deze website vooralsnog uitsluitend de tafels van dit merk terug. Vooralsnog hebben we dus alleen de ”Rough Table” en de ”Charcoal, Chestnut en Raw Striped Dining Tables” in de webshop/winkel opgenomen.

NORR11 Rough Table

ROUGH TABLE van NORR11

Klik hier als u de Rough Table wilt samenstellen en/of bestellen. De levertijd van de Rough Table is (afhankelijk van de keuze van de lengte van het blad en het onderstel) gemiddeld 4 weken. Het boomstam bovenblad is ook los verkrijgbaar in de lengtematen 220, 300 en 400 cm vanaf €2.099,-. Maak de tafel compleet met een set ”Maiden legs” in de kleur raw.

Maiden legs raw NORR11 Rough Table

De NORR11 Rough Table bewijst dat Scandinavisch design niet strak hoeft te zijn. Met deze tafel haal je echt een stuk natuur naar binnen. Wat een eye-catcher! Het massief houten blad heeft een breedte variërend van 85 tot 110 cm. Het blad is gemaakt van massief suar hout en heeft letterlijk een doorsnede van de boom als tafelblad waarbij de nerven prachtig in het zicht liggen. Elke tafel is volstrekt uniek door de tekening van het hout die bij ieder blad net weer even anders is. Het boomstamblad is ca. 10 cm dik en beschikbaar in 220, 300 of 400 cm lengte. Het hout is gemakkelijk te onderhouden en wordt onbehandeld geleverd. Het blad zal in de loop der jaren nog meer karakter krijgen door werking en scheurtjes in het volmassieve blad. Onder het tafelblad kan een prachtig, robuust, gietijzeren potenset bevestigd worden. Deze tafel past in zowel een strak interieur (waar het zorgt voor een mooi contrast) als in een rustieker interieur. Het boomstam bovenblad is ook los verkrijgbaar vanaf €2.099,-.

NORR11 Rough Table

Rough Table

 

NORR11

Een aantal modellen tafels van NORR11 en de verschillende houtsoorten en kleurstellingen waaruit gekozen kan worden, zijn (op afspraak) te bewonderen in het pand van ZienXL in Heerhugowaard. Laat ons gerust weten als u serieus interesse heeft. Klik hier als u de Rough Table wilt samenstellen en/of bestellen.