Uitschuifbare houten eettafel ‘STRETCH RAIL’

Model ‘STRETCH RAIL’: uitschuifbare houten eettafel van massief eiken voorzien van telescopische geleiderails met kogellagers en demontabele potenset

Deze grote, robuuste, stoere, massief eiken tafel is heel soepel uit te schuiven. De hoogte van de tafel is circa 78 cm en de dikte van het blad is rondom 4 cm. Deze uitschuifbare houten eettafel is eenvoudig te verlengen door één of twee van de bijgeleverde tussenbladen in het midden te plaatsen. De hoogte van vloer tot onderligger is ca. 69 cm. Dit maakt het mogelijk om vrijwel elk model stoel, ook met armleuning, onder de tafel te plaatsen. Het hout van het bovenblad en de tussenbladen is in de breedterichting waardoor de middennaden niet opvallen.

De massieve, demontabele blokpoten van 12 bij 12 cm of slanke poten van 10 bij 10 cm. blijven in iedere stand op de hoeken staan waardoor, in tegenstelling tot de meeste andere verlengbare tafels, het model onaangetast blijft. Hiermee is deze uitschuifbare houten eettafel niet alleen heel mooi en solide, maar ook erg praktisch om in een handomdraai grotere groepen mensen voor het eten of borrelen te kunnen ontvangen. Een echte gezellige leeftafel dus. Als vergadertafel of stamtafel is deze tafel ook prima in te zetten! De tafel kan worden afgewerkt met een matte lak. Kiest u voor lak dan is de tafel onderhoudsvrij. De tafel is uiteraard in meerdere kleuren leverbaar.

uitschuifbare houten tafel

uitschuifbare tafel STRETCH RAIL met 2 tussenbladen

Op verzoek is model ‘STRETCH RAIL’ in meerdere breedtematen leverbaar. Ook de lengte is op verzoek aan te passen. Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Model ‘STRETCH RAIL’ is leverbaar vanaf €1.999,-.

Hieronder ziet u de uitschuifbare tafel ‘STRETCH RAIL’ in ingeschoven stand. De tussenbladen kunt u elders opbergen waardoor de vrije ruimte onder de tafel optimaal blijft.

uitschuifbare houten tafel

uitschuifbare tafel STRETCH RAIL in ingeschoven stand

U kunt eenvoudig -na het soepel openschuiven van de tafel-  één of twee van de bijgeleverde tussenbladen plaatsen. Hierdoor ontstaat een extra lange, mooie en stevige tafel.

uitschuifbare tafel

uitschuifbare tafel STRETCH RAIL opengeschoven

uitschuifbare houten tafel

uitschuifbare tafel STRETCH RAIL met 1 tussenblad

Hieronder kunt u vanuit de werkplaats zien hoe de tafel is opgebouwd: onder het tafelblad zijn twee telescopische geleiderails met kogellagers geplaatst. Door beide helften van de tafel van elkaar te schuiven ontstaat ruimte tussen beide tafeldelen. Hier kunnen één of twee tussenbladen op de stalen geleiders geplaatst worden. Het eindresultaat is een makkelijk uitschuifbare en tegelijkertijd mooie en stevige uitschuiftafel. De tafelpoten zijn demontabel waardoor deze tafel in iedere woning of appartement te plaatsen is. Gaat u verhuizen, dan is de tafel heel eenvoudig naar een volgende woning over te plaatsen.

uitschuifbare houten tafel

uitschuifbare tafel STRETCH RAIL met telescopische geleiderails en losse tussenbladen

Uitschuifbare tafel ‘STRETCH RAIL’ kan worden afgewerkt in een matte lak en uiteraard in diverse kleuren. Kiest u voor lak dan kiest u voor een onderhoudsvrije tafel. Zie hieronder de kleurmogelijkheden:

houten tafel

Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Model ‘STRETCH RAIL’ is leverbaar vanaf €1.999,-.