Uitschuifbare houten tafel ‘STRETCH RVS’

Model ‘STRETCH RVS’: uitschuifbare houten tafel van massief eiken met RVS potenset

Deze moderne, grote, robuuste, stoere, uitschuifbare houten tafel is van massief eiken en heeft een luxe RVS potenset. De hoogte van de tafel is 77 cm en de dikte van het blad is maar liefst 4 cm. De tafel is eenvoudig te verlengen door één of twee van de bijgeleverde tussenbladen in het midden te plaatsen. De hoogte van vloer tot onderligger is ca. 68 cm. Dit maakt het mogelijk om vrijwel elk model stoel, ook met armleuning, onder de tafel te plaatsen. Het hout van het bovenblad en de tussenbladen is in de breedterichting waardoor de middennaden niet opvallen.

De beide, moderne, geborstelde RVS potenset van 10×4 cm. blijven overigens in iedere stand op de hoeken staan waardoor, in tegenstelling tot de meeste andere verlengbare tafels, het model onaangetast blijft. Hiermee is deze eetkamertafel niet alleen heel mooi en solide, maar ook erg praktisch om in een handomdraai grotere groepen mensen voor het eten, een kerstdiner, paasbrunch, high tea, tapas, kinderfeestje of ontbijt met logés te kunnen ontvangen. Een echte mooie, stijlvolle leeftafel dus. Als vergadertafel of stamtafel is deze uitschuifbare houten tafel ook prima inzetbaar! De tafel kan worden afgewerkt met olie of lak. Kiest u voor lak dan is de tafel onderhoudsvrij. De tafel is uiteraard in meerdere kleuren leverbaar.

uitschuifbare houten tafel STRETCH RVS

Op verzoek is model ‘STRETCH RVS’ ook in een afwijkende breedtemaat zoals 85, 90, 95, 105 of 110 cm breedte leverbaar. Ook de lengte is op verzoek aan te passen. De grootste lengtemaat is maar liefst 310 cm. Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Model ‘STRETCH RVS’ is leverbaar vanaf €1.599,-.

Hieronder ziet u de uitschuifbare tafel ‘STRETCH RVS’ van de bovenzijde waarbij de 2 afzonderlijke tussenbladen goed zichtbaar zijn. De tussenbladen kunnen eenvoudig tussen beide tafelhelften worden geplaatst en aangeschoven. Door 1, 2 of geen tussenbladen te gebruiken kunt u drie tafellengtes creëren. De twee losse tussenbladen kunt u elders opbergen waardoor de vrije ruimte onder de tafel optimaal blijft.

uitschuifbare houten tafel STRETCH RVS

U kunt eenvoudig -na het openschuiven van de tafel-  één of twee van de bijgeleverde tussenbladen plaatsen. Hierdoor ontstaat een extra lange, mooie en stevige tafel.

uitschuifbare houten tafel STRETCH RVS

Hieronder kunt u vanuit de werkplaats zien hoe tafel ‘STRETCH’ en tafel ‘STRETCH RVS’ zijn opgebouwd: onder het tafelblad zijn twee stalen balken in behuizingen geschoven. Door beide helften van de tafel van elkaar te schuiven ontstaat ruimte tussen beide tafeldelen. Hier kunnen één of twee tussenbladen op de stalen schuifbalken geplaatst worden. Het eindresultaat is een makkelijk uitschuifbare en tegelijkertijd mooie en stevige uitschuiftafel. De tafelpoten zitten vast aan het tafelblad. De tafel kan eventueel gedemonteerd worden waardoor deze in iedere woning of appartement te plaatsen is. Door de remmen aan het uiteinde van de stalen balken los te maken kan deze tafel namelijk helemaal uit elkaar gehaald worden.

uitschuifbare houten tafel

Uitschuifbare tafel ‘STRETCH RVS’ kan op vele manieren worden afgewerkt in olie of lak en uiteraard in diverse kleuren. Kiest u voor lak dan kiest u voor een onderhoudsvrije tafel. Zie hieronder de kleurmogelijkheden:

houten tafel

Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Model ‘STRETCH RVS’ is leverbaar vanaf €1.599,-.