Uitschuiftafel ‘MAXIMUS’

Model ‘MAXIMUS’: houten uitschuiftafel van massief eiken

Deze grote, robuuste, stoere, massief eiken, houten uitschuiftafel is met behulp van twee bijgeleverde verlengbladen in een handomdraai te verlengen. De twee verlengbladen kunnen onder het tafelblad worden opgeborgen. De hoogte van de tafel is 78 cm en de dikte van het blad is rondom 4 cm. De hoogte van de vloer tot de onderligger is ca. 69 cm en daardoor is een vrije ruimte beschikbaar voor vele type stoelen, ook met armleuning. De houtrichting van het bovenblad en de verlengbladen is in de lengterichting,

Deze houten uitschuiftafel is leverbaar met massieve blokpoten van 12 bij 12 cm of met slanke poten van 10 bij 10 cm.

houten uitschuiftafel model MAXIMUS

Op verzoek is model ‘MAXIMUS’ in vele breedtematen leverbaar. Ook de lengte is op verzoek aan te passen. Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Model ‘MAXIMUS’ is leverbaar vanaf €1.899,-.

De tafel is eenvoudig te verlengen door aan 1 zijde de poten uit te schuiven. Er ontstaat dan ruimte om op het stalen uitschuifframe 1 of 2 verlengbladen te leggen. De verlengbladen kunt u niet onder het tafelblad opbergen voor maximale bewegingsvrijheid onder de tafel.

houten uitschuiftafel Maximus houten uitschuiftafel Maximushouten uitschuiftafel Maximushouten uitschuiftafel Maximus

Uitschuiftafel ‘MAXIMUS’ kan op vele manieren worden afgewerkt in olie of lak en uiteraard in diverse kleuren. Kiest u voor lak dan kiest u voor een onderhoudsvrije tafel. Zie hieronder de kleurmogelijkheden:

houten tafels

Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Model ‘MAXIMUS’ is leverbaar vanaf €1.899,-.