Verlengbare houten tafel ‘LIMO’

Model ‘LIMO’: verlengbare houten tafel van massief eiken

Deze grote, robuuste, stoere, massief eiken, verlengbare houten tafel is met behulp van twee bijgeleverde aansteekbladen in een handomdraai te verlengen. De hoogte van de tafel is 77 cm en de dikte van het blad is maar liefst 4 cm. De hoogte van de vloer tot de onderligger is ca. 68 cm en daardoor is een vrije ruimte beschikbaar voor vele type stoelen, ook met armleuning. Het hout van het bovenblad is in de lengterichting. De houtrichting van de aansteekbladen is standaard in de breedterichting.

Deze verlengbare tafel is leverbaar met massieve blokpoten van 12 bij 12 cm of met slanke poten van 10 bij 10 cm.

Op verzoek is model ‘LIMO’ ook in een afwijkende breedtemaat zoals 85, 90, 95, 105 of 110 cm breedte leverbaar. Ook de lengte is op verzoek aan te passen. De grootste lengtemaat is maar liefst 330 cm. Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Model ‘LIMO’ is leverbaar vanaf €1.999,-.

Hieronder ziet u de verlengbare tafel ‘LIMO’ zonder en met de aansteekbladen.

verlengbare houten tafel model LIMO verlengbare houten tafel model LIMO met aansteekbladen 1

U kunt eenvoudig -na het openschuiven van de regels aan de kopse kanten van het tafelblad-  één of twee aansteekbladen plaatsen. Hierdoor ontstaat een extra lange, mooie en stevige tafel. De aansteekbladen kunt u elders opbergen waardoor de vrije ruimte onder de tafel optimaal blijft.

verlengbare houten tafelverlengbare houten tafel

Hieronder ziet u de tafel gefotografeerd vanaf de kopse kant met uitgeschoven regel waar het aansteekblad op geplaatst kan worden.

verlengbare houten tafel

Hieronder kunt u vanuit de werkplaats zien hoe de tafel is opgebouwd: onder het tafelblad zijn aan beide zijden twee stalen balken in behuizingen geschoven. Door de regels aan de kopse kanten uit te schuiven ontstaat de mogelijkheid om aansteekbladen te plaatsen. Het eindresultaat is een makkelijk verlengbare en tegelijkertijd mooie en stevige tafel. De tafelpoten zitten standaard vast aan het tafelblad.

verlengbare tafelverlengbare tafel

Verlengbare tafel ‘LIMO’ kan op vele manieren worden afgewerkt in olie of lak en uiteraard in diverse kleuren. Kiest u voor lak dan kiest u voor een onderhoudsvrije tafel. Zie hieronder de kleurmogelijkheden:

de houten tafel

Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Model ‘LIMO’ is leverbaar vanaf €1.999,-.